Даруємо корисні презенти

Друзі, якщо ви цього тижня у Києві, запрошуємо на офлайн захід обійматися і отримати корсні презенти - найважливіший з яких - посібник рекомендацій з бухобліку гумдопомоги для ОГС. 
 
Ми створили ці інструкції, щоб допомогти громадянському суспільству швидко ввозити гуманітарну допомогу, здійснювати її облік та звітування, не порушуючи діюче законодавство.
 
Коли? 
12 жовтня 2023 року 
12:30-14:00
Де? 
 
Офлайн в приміщенні VCENTRI HUB (м. Київ, проспект Оболонський, 22-А)
Онлайн трансляція також відбуватиметься на сторінках Українського незалежного центру політичних досліджень, Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства та Департаменту суспільних комунікацій КМДА.
 
Для участі заповніть будь ласка формуhttp://surl.li/lyybj
Програму надішлемо усім зареєстрованим учасникам.
 
У разі виникнення додаткових питань та уточнень просимо контактиувати з Юлею Панурою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
Захід організовано Українським незалежним центром політичних досліджень в межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується консорціумом ІСАР Єднання, УНЦПД та ЦЕДЕМ завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку в партнерстві з Департаментом суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) 

Назад до переліку матеріалів