Як покращити процедуру реєстрації ГО в Україні? Розпочалось опитування громадських об’єднань

27.08.2020

 

Український незалежний центр політичних досліджень розпочав онлайн-опитування представників громадського сектору щодо питань реєстрації громадських об’єднань.

Головна мета опитування – дізнатися про досвід представників громсектору у питаннях реєстрації ГО або реєстрації змін відомостей про ГО. Автори дослідження акумулюють інформацію про головні труднощі та недоліки процесу реєстрації, який нині діє в Україні, щоб надалі на її основі підготувати детальні рекомендації для Міністерства юстиції України щодо вдосконалення практики роботи державних реєстраторів та, звісно, надалі добиватися прийняття необхідних змін.

Пройти опитування закликають усіх представників громадського сектору, котрі мають досвід у питаннях реєстрації ГО чи змін відомостей про ГО. Зробити це можна за посиланням.

Дослідження проводиться у рамках проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (АМР США).

 

Назад до переліку матеріалів