Презентація Індексу сталості ОГС в Україні та світі

13.11.2020 року

Український незалежний центр політичних досліджень запрошує  на презентацію результатів дослідження «Індекс сталості організацій громадянського суспільства» (Civil Society Organisations Sustainability Index - CSOSI), підготованого спільно з організацією FHI360 за підтримки Міжнародного центру неприбуткового права (The International Center for Not-for-Profit Law) та за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

18 листопада 2020 року можна буде дізнатися, які основні події 2019 року вплинули на сталість організацій громадянського суспільства в Україні, та поставити свої запитання експертам, які готували дані для Індексу сталості громадянського суспільства у той період.

 

Індекс – це набір даних, розподілених за 7 важливими вимірами, зміни у правовому середовищі, організаційній спроможності, фінансовій життєздатностіздатності досягати змін на рівні державної та місцевої політикисфері надання послуг, секторальній інфраструктурі та публічному іміджі організацій. Всі ці виміри, разом взяті, дають можливість оцінити міцність та загальну життєздатність організацій громадянського суспільства.

Крім того, можна побачити зміни у порівняльній перспективі, адже Індекс сталості громадянського суспільства будується для вимірювання сталості організацій уже 20 років і зараз охоплює 71 країну світу!

 

Пропонуємо ознайомитись із текстом Звіту українською та англійською мовами.

Презентація результатів цьогорічного дослідження по Україні відбудеться 18 листопада 2020 року онлайн на платформі ZOOM з 11.00 до 12.30.

Для участі перейдіть, будь ласка, на  реєстраційну форму за посиланням bit.ly/CSOSI_FINAL

Після реєстрації Вам буде надіслано Програму заходу.

З усіх питань звертайтеся до менеджерки проекту Валерії Скворцової (e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. або за номером 0988141788).

Будемо раді спільно оцінити прогрес у сталості українських організацій громадянського суспільства у 2019 році!

http://www.ucipr.org.ua/publicdocs/CSOSI_FINAL.pdf

Назад до переліку матеріалів