Стратегія інформаційної реінтеграції Криму. «Дорожня карта»

Аналітики УНЦПД, зокрема Юлія Тищенко та Юлія Каздобіна, взяли участь у розробці стратегії інформаційної політики реінтеграції Криму, «дорожню карту» якої 14 грудня було презентовано під час засідання Кабінету Міністрів України.
Презентуючи документ, перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова обгрунтувала: “Під час роботи над документом ми зрозуміли, що увага до нього вкрай висока. Тому нам важливо залучити до процесу обговорення та розробки документа якомога більше експертів і громадських діячів. Це наша спільна задача - не дозволити забути про Крим».
Аналітик УНЦПД, радник Мінінформполітики на громадських засадах Юлія Каздобіна зауважила, що це презентація частини роботи над Стратегією, остаточно документ буде напрацьовано впродовж двох-трьох місяців. «Планується проведення соціологічних досліджень, моніторинг ЗМІ, аналіз досліджень із кримської тематики, які вже було проведено державними та недержавними аналітичними структурами», - говорить Юлія Каздобіна.
Нагадаємо, що до роботи над Стратегією залучено фахівців Міністерства інформаційної політики, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, Національного інституту стратегічних досліджень, апарату Ради національної безпеки та оборони, Українського незалежного центру політичних досліджень, громадськість.

Презентацію дивитися тут:

Назад до переліку матеріалів